Hasj-Olie.nl

Alle informatie over hasjolie en cannabis extracten

Hasj Olie Maken

Op deze pagina zijn verschillende productieprocessen voor het maken van hasjolie en andere cannabisextracten beschreven. Deze verschillende processen leiden allemaal tot een ander eindproduct dat kan worden gebruikt voor specifieke toepassingen. Zo is gewone BHO ideaal voor recreatief gebruik, terwijl cannabiszalf of cannabis amandelolie bedoeld zijn voor medicinaal gebruik. Aan de hand van de gegevens op deze pagina kun je bepalen welk extract het meest geschikt is voor jou.

Butaan Hasj Olie (BHO)

Butaan Hasj Olie of BHO is een simpele vorm van hasjolie die gemakkelijk zelf kan worden gemaakt. Hiervoor is geen uitgebreide opstelling nodig, maar omdat er gewerkt wordt met licht ontvlambaar butaangas is het van buitengewoon belang om de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen. Er zijn immers al verschillende gevallen bekend van mensen die hun woning hebben opgeblazen tijdens het maken van hasjolie. BHO is de basis van veel andere hasjolie recepten en heeft de kenmerkende amberbruine kleur en is vaak erg plakkerig.

Link: Butaan Hasj Olie (BHO) maken

Rosin hasj olie

De Rosin Tech is een simpele manier om zelf hasjolie te maken. Hoewel dit extract veel lijkt op gewone BHO, wordt deze vorm van hasjolie gemaakt zonder gebruik te maken van oplosmiddelen zoals alcohol of butaan. Met slechts een simpele stijltang kan iedereen gemakkelijk rosin hasj olie maken zonder te investeren in een extractor of dure chemicaliën.

Link: Rosin Tech hasjolie maken

Moon Rock

Moon Rock Hasj Olie

Moon Rock

Moon Rock is een vorm van hasj olie en heeft zijn naam te danken aan de herkenbare structuur; Door tijdens het productieproces gebruik te maken van luchtbellen heeft het eindproduct qua uiterlijk veel weg van de stenen op het oppervlak van de maan.

Link: Moon Rock Hasjolie maken

Budder

Budder is een vorm van hasjolie die gemakkelijk te hanteren is door zijn structuur. Dit extract is lichtbruin tot wit van kleur en is niet plakkerig. Budder heeft doorgaans een structuur die lijkt op die van bijenwas, maar kan ook een hardere vorm aannemen. Klik op de onderstaande link voor informatie over hoe je zelf budder hasj olie kunt maken.

Link: Budder Hasjolie maken