Hasj-Olie.nl

Alle informatie over hasjolie en cannabis extracten

Moon Rock hasjolie maken

Moon Rocks Hasj Olie BHO

Moon Rocks hasjolie

Moon Rock is een vorm van hasjolie die zijn naam te danken heeft aan zijn opvallende structuur. In tegenstelling tot veel andere vormen van hasjolie is het productieproces van Moon Rock vrij ingewikkeld. Om de speciale structuur te verkrijgen is namelijk een vacuümpomp nodig. Een professionele vacuümopstelling is erg prijzig en kan enkele duizenden euro’s kosten. Je kunt ook zelf een vacuümopstelling creëren. Hoe dit in zijn werk gaat lees je op deze pagina.

Moon Rock is zeer populair in de Verenigde Staten waar cannabis en -extracten legaal zijn. In Nederland is dit extract momenteel zo goed als nergens te vinden. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je zelf Moon Rock hasjolie kunt maken.

Moon Rocks maken

Zoals bij de meeste andere vormen van hasjolie vormt BHO de basis voor Moon Rocks. Als je niet weet hoe dit wordt gemaakt, neem dan een kijkje op deze pagina.

Als de hasjolie enigszins is ingedikt, plaats je deze op een siliconen bakmatje of op een stuk bakpapier. Voordat je de BHO geheel hebt laten indampen, plaats je deze in de vacuümkamer. Om de hasjolie te verwarmen plaats je de vacuümkamer in een au bain-marie opstelling. Door de combinatie van een vacuüm en het verwarmen van de hasjolie zullen er luchtbellen in de hasjolie ontstaan die steeds groter worden. Zodra dit proces begint zet je de vacuümpomp uit. De hasjolie keert nu terug naar zijn oorspronkelijke staat. Blijf dit proces herhalen totdat alle butaan verdwenen is en de hasjolie geheel is uitgedroogd.

Dit proces neemt doorgaans tussen de 3 en 24 uur in beslag. Zodra alle butaan is verdampt kun je het resultaat uit de vacuümkamer halen. Bewaar de Moon Rocks op een droge, donkere en koele plek voor een optimale houdbaarheid.