Hasj-Olie.nl

Alle informatie over hasjolie en cannabis extracten

Honey Bee Extractor

De Honey Bee extractor is een handig hulpmiddel om zelf hasjolie te maken. Klik hier om de Honey Bee Extractor te bestellen.

Wat is de Honey Bee Extractor?

De Honey Bee Extractor is zoals de naam al zegt een “extractor” om hasjolie mee te maken. Het is de ideale manier om zeer snel en eenvoudig cannabisolie, wax  of “dabs” te maken van wiet.

 

Hasjolie maken met goede wiet of knipafval?

De vraag “Moet ik hasjolie maken met goede wiet, of met knipafval?” is een vraag die vaak gesteld wordt en op verschillende manieren beantwoord kan worden. JA, het is mogelijk om van knipafval olie te maken. Maar waarom zou je dan goede wiet gebruiken, wanneer je ook knipafval kunt gebruiken?

Wanneer je “goede” wiet gebruikt om hasjolie te maken met de Honey Bee Extractor, kun je de beste resultaten verwachten. De opbrengst is groter, de smaak is beter en het effect meestal wat sterker. Maar uiteraard kost goede wiet ook een heel stuk meer dan knipafval.

Knipafval wordt door kwekers vaak weggegooid. Dat is erg zonde, want je kunt er nog van alles mee doen. Naast wietboter of spacecake, kun je er natuurlijk ook hasj olie van maken! Ook dit kan gemakkelijk met de Honey Bee Extractor. Gebruik je knipafval in plaats van goede, dikke toppen, dan kun je verwachten dat de opbrengst wat lager is. Maar is dat erg? Je had het plantmateriaal anders waarschijnlijk toch weggegooid! Dankzij de Honey Bee Extractor is jouw bladafval omgetoverd in heerlijke dabs.

Honey Bee Extractor kopen

Ben je overtuigd, en wil je nu een Honey Bee Extractor kopen? Twijfel niet langer en haal direct deze revolutionaire extractor in huis. Na één goede extractie heb je de Honey Bee al terugverdiend! Bestel nu op www.bongify.nl