Hasj-Olie.nl

Alle informatie over hasjolie en cannabis extracten

Soorten Hasj Olie

Welke soorten hasj olie zijn er? Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest gangbare soorten hasj olie. Klik op de link onder de beschrijving van een soort voor meer informatie. Ben je op zoek naar informatie over hoe hasjolie gemaakt wordt, kijk dan in het menu onder “hasj olie maken“.

Alcohol Hasj Olie (AHO)

Alcohol Hasj Olie is een cannabisextract waarbij ethanol als oplosmiddel wordt gebruikt. Deze olie wordt vaak gebruikt als medicijn of als basis voor andere cannabis extracten.

Meer info: Alcohol Hasj Olie (AHO)

Butaan Hasj Olie (BHO)

cannabis extracten bhoButaan Hasj Olie (BHO) is waarschijnlijk de meest bekende soort hasjolie. Dit extract is gemakkelijk te maken met behulp van een extractor en butaangas en dient als basis voor speciale extracten als Moon Rock en Budder.

Meer info: Butaan Hasj Olie (BHO)

Budder

Budder is een vorm van hasjolie die door middel van het toevoegen van lucht een gemakkelijk te hanteren structuur krijgt. Hoewel dit extract niet erg veel verschilt van BHO, is het een erg gewilde vorm van hasjolie. Budder is te herkennen aan een lichtbruine tot bijna witte kleur en heeft een structuur die doet denken aan bijenwas.

Door de droge, kruimelige structuur van budder is dit extract minder geschikt om te dabben dan gewone BHO, Rosin of Moon Rock. Veel gebruikers vinden het daarentegen erg fijn om in een joint, blunt of in een bong te roken in combinatie met wiet.

Meer info: Budder Hasj Olie

Moon Rock

Moon Rock is een van de meest speciale vormen van cannabis extracten. Met behulp van een vacuümkamer wordt een structuur gecreëerd die doet denken aan het oppervlak van de maan. Dit extract is zeer populair in delen van de Verenigde Staten.

Meer info: Moon Rock Hasj Olie

Rosin Hasj Olie

De Rosin Tech of Rosin Technique is de meest gemakkelijke manier om hasjolie te maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is cannabis, bakpapier en een stijltang. Qua smaak en structuur verschilt dit extract nauwelijks van BHO. Hoewel de Rosin Technique niet de meest efficiënte manier is om hasjolie te maken, wordt deze methode zeer veel gebruikt en is de kwaliteit van het extract vaak erg hoog.

Meer info: Rosin Hasj Olie

Medicinale Cannabis Olie

Naast de verschillende vormen van extracten die worden geconsumeerd voor recreatief gebruik, zijn er ook medicinale cannabisoliën, waaronder “Raw CBD Olie” beschikbaar. Hoewel deze website is gericht op recreatieve extracten, biedt hasj-olie.nl wat extra info over deze medicinale olie en waar deze te verkrijgen is.

Meer info: Medicinale Cannabis Olie